FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Fødevarer

Personlig pleje

Husholdning

Discount varer i massevis - køb discount billigt og nemt hos Osuma

Hos Osuma finder du et kæmpe udvalg af discount varer. Alt det, du bruger mest i hverdagen kan du finde billigt hos Osuma. Vi forhandler Coops varer, hvorfor du bl.a. Finder discount mærket Xtra i vores sortiment. Alt lige fra mælk og pålæg til frostvarer, juice, snacks og meget, meget mere.

Discount-supermarked online

Discount har tidligere klinget en anelse skingert i manges ører, men det er heldigvis fortid. I dag er kvaliteten på discount upåklagelig, og ved at handle discount har man mere luft i økonomien til sjovere ting end dagligvareindkøb. Hos Osuma handler du online, og vi leverer dine varer til døren - hurtigt og nemt.

Discount giver dig råd til mere

Når du vælger at handle discount, får du råd til andre, sjovere ting. Der er potentielt mange penge at spare ved at vælge discount fremfor mærkevarerne. Og ofte vil du selv ikke opdage forskellen.

Discount er en videnskab - men det er også meget enkelt

Ofte er det faktisk mærkevarerproducenterne, der også producerer discount. I visse tilfælde er der tale om såkaldt private label varer, som er supermarkedskædernes svar på discount mærker. Xtra er f.eks. Et sådant private label, hvilket vil sige, at det er Coops egen serie af discount-varer. Der gøres meget ud af, at kvaliteten er så høj som mulig mens prisen er så lav som mulig. Det er lidt af en videnskab, at få enderne til at mødes, men for dig som forbruger er det super nemt. Discount er et billigere alternativ i god kvalitet.

Få discount leveret til døren

Når du handler discount, får du råd til mere, og når du handler discount hos Osuma, får du også tid til mere. Vi sparer dig for turen til og fra dit lokale supermarked, og du slipper også for at stå i kø ved kassen. Alt sammen for at gøre dine dagligvareindkøb så nemme og bekvemme som overhovedet muligt.