FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Oksekød

Kalvekød

Svinekød

Lammekød

Fjerkræ

Køderstatning

Pølser

Delikatesser

Din slagter er nu online, og leverer lige til døren

Velkommen hos din online slagter hos Osuma. Her finder du alt lige fra kød og fjerkræ til specialiteter og delikatesser. Vores slagter er præcis som den, du kender nede fra hjørnet - vi har bare gjort dit besøg hos slagteren nemmere og mere bekvemt. Her kan du nemlig handle online og få dine varer leveret lige til døren.

Slagter - et håndværk i den gode smags tjeneste

En slagter er ærekær omkring sit håndværk, og bestræber sig altid på at sikre den bedste smag og kvalitet. Det gør vores slagtere også, og du kan derfor finde et kæmpe udvalg af kvalitetsprodukter her i vores slagter-afdeling. Vi har fokus på god smag og god kvalitet, og så sørger vi naturligvis for at transportere dine varer under de helt rette forhold, så både holdbarhed og smag er i fokus.

Vores slagter har det, du står og mangler

Næsten uanset hvad der er på menuen, så er et smut forbi slagteren oplagt. Vi har alt lige fra helt almindeligt hakket oksekød til dine hakkebøffer eller din lasagne, hakket kalv og flæsk når der skal laves frikadeller samt et bredt og velassorteret udvalg af stege, steaks og premium varer, når det hele lige skal være lidt ekstra lækkert. Næsten uanset hvad du har lyst til at servere, finder du kødet lige her hos vores slagter.

Slagter med grønne alternativer

Klima er i fokus i disse år, og det afspejler sig blandt andet i vores madvaner. Mange vælger at skrue lidt ned for deres kødforbrug. Men det kan være svært at finde på - eller lære - nye vegetarretter, hvis man skal have sin hverdag til at fungere. Derfor har vi også kødalternativer i vores slagter. Her finder du f.eks. forskellige typer plantefars, så du stadig kan lave mad præcis som du plejer - bare uden rigtigt kød. Plantefars består typisk af sojabønner og diverse grøntsager, som har konsistens fuldstændig som “den ægte vare”. Plantefars er således et glimrende alternativ, hvis du ønsker at skrue lidt ned for kødforbruget, men helst ikke vil have, at det skal være for besværligt.

En slagter der leverer til din dør

I modsætning til den lokale slagter nede på hjørnet, leverer vi dine varer lige til døren. Hurtigt nemt og bekvemt. Det eneste du skal koncentrere dig om, er at sammensætte menuen og lave maden - resten klarer vi. Osuma er dit online supermarked, og med vores særlige kølebiler, kan vi levere varer fra slagteren uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller holdbarhed. Alt er friskt og alt er opbevaret korrekt under transporten. Alt sammen for at sikre dig den bedste oplevelse og de bedste forudsætninger for din madlavning.