FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
Hvor skal varerne leveres?
Indtast dit postnummer for at se hvilke priser og varer, der kan leveres i dit område

Udskåret fisk og røgvarer

Skaldyr og rejer

Sild

Fiskefrikadeller

Fiskepålæg og tilbehør

Frossen Fisk

Frisk fisk - leveret lige til døren

Hos Osuma finder du et stort udvalg af fisk og skaldyr. Alt godt fra havet. Vi har alt lige fra fersk fisk til frosne fisk, skaldyr og færdige retter som f.eks. Fiskefrikadeller. Med andre ord finder du hos Osuma det samme gode udvalg som hos din lokale fiskehandler. Vi har bare gjort det nemmere for dig, og leverer dine friske fisk lige til døren, sammen med et utal af andre daligvarer, som du finder på Osuma.dk

Spis fisk to gange om ugen

Fisk indeholder en masse vitaminer, som er rigtig gode for os mennesker. Især er fisk kendt for deres høje indhold af omega 3 fedtsyrer. De fleste spiser ikke nok fisk, hvorfor mange supplerer kosten med fiskeolie, men ved at spise fisk bare to gange om ugen, får de fleste den omega 3, de har brug for. Udover at være sundt, er fisk også et glimrende alternativ til kød - både i ft. variation, men også ud fra et klimaperspektiv, hvor stadig flere vælger at skrue en smule ned for deres kødforbrug.

Fisk i madpakken

Udover vores store udvalg af fisk - både fersk og på frost - finder du også en masse forskelligt fiskepålæg i vores fiskehandler, som gør sig glimrende til madpakken. Omega 3 er vigtigt for både børn og voksne, hvorfor fisk i madpakken er en god ide. Det er sundt og lækkert. Prøv for eksempel vores torskerogn eller makrelguf, som er store favoritter hos børn i alle aldre.

Fisk på middagsbordet

Mange ynder nok at nyde en marineret sild til frokost i ny og næ, men vores udvalg af fisk er meget mere end det. Vi har naturligvis div. Marinerede sild, som kan gøre enhver frokost til en succes, men du finder også fisk til middagsbordet. F.eks. Vores store udvalg af fiskefiletter, fiskepinde og ovnklare bagte laks, som med garanti vil middagen vellykket. Fisk er en vigtig del af en varieret kost, men det er som du ser også muligt at variere en hel del indenfor de respektive valg af fisk.

Vi leverer din fisk lige til døren - og den er stadig frisk

Når du handler hos Osuma, leverer vi dine varer hjem il dig. Hurtigt, nemt og bekvemt. Det gælder også vores fisk. Vi har særlige kølebiler, som holder den helt rigtige temperatur og dermed sikrer, at din fisk altid er frisk og lækker, når du får den fra os. Tag et kig på vores store udvalg af fisk og find dine favoritter. Vi er ret sikre på, at du vil indse, at det ikke er så ringe endda.